Science Delivered

VI LEVERERAR VETENSKAP

Från vetenskaplig upptäckt, till uppskalad och kommersiell
leverans, erbjuder Avantor® uppdragskritiska produkter,
tjänster och lösningar i global skala.

 

Avantor driver innovation i praktiskt taget alla steg i det viktigaste forsknings-, utvecklings- och produktionsarbetet. 

Oavsett om det handlar om att dra nytta av vårt expansiva distributionsnätverk med mer än sex miljoner högkvalitativa produkter i mer än 30 länder, samarbeta med vårt team av experter i världsklass med djupgående tekniskt kunnande, tillämpa vår förmåga att skräddarsy tillverkningsprocesser och tjänster för att uppfylla just dina behov, eller använda vår globala e-handelsplattform som är tillgänglig via VWR® för sömlösa, standardiserade inköp och leveranser: kan du förlita dig på oss. Vi hjälper till att driva forskningen framåt - snabbt. Vi levererar vetenskap.

 

Kontakta en expert

Din globalt betrodda leverantör av uppdragskritiska produkter och tjänster.

Kvalitet och urval

Genom vår förstklassiga leveransplattform, VWR, har du tillgång till mer än sex miljoner kritiska produkter från betrodda varumärken.

Expertis

Vårt team av experter i världsklass hjälper dig att uppnå mål för processutveckling, riskreduktion, lanseringstid och innovation.

Bekvämlighet

Vår globala e-handelsplattform, VWR.com, levererar smidiga inköpsflöden som stöds av ett starkt distributionsnätverk med lyhörda, lokala medarbetare.

Specialanpassning

Vår infrastruktur har utformats för att anpassa sig till våra kunders unika behov, med innovativa, flexibla produktionslösningar och ett komplett utbud av supporttjänster.

Get your mission-critical, scientific products and
solutions from Avantor, delivered through VWR.

Contact an expert

Avantors kompletta utbud av erbjudanden inom biofarma, utbildning samt hälso- och sjukvård möjliggör att du kan fokusera på forskning medan vi hjälper till att driva innovation och vetenskapliga genombrott.

Carousel

BIOFARMA

Vi erbjuder ett stort utbud av produkter och lösningar för att tillgodose läkemedels- och biofarmaceutiska behov i alla skeden av produktionsprocessen.

 • Monoklonala antikroppar (mAbs)
 • Rekombinanta proteiner
 • Cell- och genbehandlingar
 • Vacciner

Kontakta en expert

UTBILDNING

Avantor har en lång och framgångsrik historia med att tillgodose forskning inom utbildningssektorn med laboratoriekemikalier, förbrukningsmaterial och utrustning som hjälper till att driva innovation.

 • Akademisk forskning
 • Laboratorieforskning
 • Kvalitetskontrolltestning
 • Miljötestning

Kontakta en expert

HÄLSO- OCH SJUKVÅRD

Våra produkter och processer gör det enkelt för kunderna att fokusera på resultat. Det hela börjar med vårt team av erfarna och kunniga hälsovårdsrepresentanter, våra servicetekniker och våra viktiga tillverkarallianser.

 • Allmän hälso- och sjukvård
 • Diagnostik
 • Referenslaboratorier

Kontakta en expert

Literature

The Avantor Story

Más The Avantor Story

Partnering to support the lab of the future

Más Partnering to support the lab of the future